fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

Velkommen til min Webside

 

Jeg har gennem 25 år opsamlet meget viden gennem uddannelse, studier, som skoleleder for Århus Astrologiskole gennem 15 år og har i min praksis, haft rigtig mange klienter.

Den viden og erfaring, vil jeg gerne give videre til dig, hvis du skulle vise interesse herfor.

Mit selvudviklings kursus, er fantastisk unikt og giver stor tilfredshed for kursisterne, fordi der er meget leg og drama i forløbet - man kan ikke undgå, at se sig selv i øjnene. Det er et godt udgangspunkt for personlig vægst.

Gennem de sidste to år har jeg arbejdet på at lave en ny astrologiuddannelse, som jeg benævner Astrologisk Terapeut. Den dybere årsag til dette, er, at give klienterne en bedre helhedsforståelse og bedre udviklingsforløb, fordi man herved følger en rådgivning til døren, med nye terapeutiske redskaber.

Klienten kommer hermed mere i centrum og er i højere grad med til at formulere problemerne, hvilket højner forståelsen og ændring af klientens selvbilledet og egne handlemuligheder.

Jeg har indledt et samarbejde med en særdeles veluddannet psykoterapeut. Sammen har vi sammensat det nye koncept, som du kan få stor glæde af, hvis du vælger uddannelsesforløbet.

Jeg er uddannet diplomastrolog ved Skandinavisk Astrologiuddannelse og har,som før nævn, været skoleleder ved Århus Astrologiskole i 15 år, hvor jeg har uddannet en del nye astrologer.

Jeg har sideløbende arbejdet, som folkeskolelærer og hold en del foredrag, rund om i landet.

Se dig omkring og se om noget vækker din interesse.