fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

Er du født i Vægtens tegn, er du kunst eller skønhedselskende, du sætter harmoni, fællesskab og kærlighed forud for alt. Du er som skabt til luksus, skønne omgivelser og alt, hvad der er raffineret og smuk.

Tegnet er styret af kærlighedens, skønhedens og kunstens planet Venus. Personer født i Vægtens tegn er imødekommende, selskabelige og meddelsomme.

Vægten har en ganske god smag og er også temmelig forfængelig. Han er som regel optaget af, hvordan han ser ud, hvilket enten kan frembringe en virkelig velklædt og tiltrækkende mand, som ser godt ud og holder af kvalitet eller frembringe en pyntesyg påfugl.

De har et stort behov for social anerkendelse og opmærksomhed. Partneren betyder mest i tilværelsen, ikke i den betydning at Vægten leder efter en partner for at få tryghed, men snarere for at få en kammerat i selskabslivet.

Vægten er et Kardinalt tegn og derfor også et initiativrigt tegn. Men Vægte foretrækker at sætte diverse projekter i gang i samarbejde med andre, frem for at stå alene med hele ansvaret. Det er også et lufttegn, hvilket gør Vægte intellektuelt anlagte og kundskabssøgende. De er især interesseret i viden, som angår mennesket og dets psykologi.

Der findes ofte en stærk intellektuel fremdrift i vægtkvinden, hvad enten den viser sig som kærlighed til viden på et teoretisk plan eller som kærlighed til at organisere. De har ofte behov for en markant karriere til at give mulighed for at udtrykke deres talenter. Og der forekommer ofte er virkeligt talent for at arbejde med grupper, til at samle flok til samarbejdsprojekter.

De passer godt som rådgivere, når der er tale om at veje forskellige muligheder op imod hinanden. Vægte er æstetisk begavede og omhyggelige med at færdes i smukke omgivelser og blandt tiltalende mennesker.

Deres livsforløb bliver på grund af deres imødekommende sociale indstilling, påvirket af de kontakter de får ved hjælp af deres personlige tiltrækning.

Vægtens tegn er partnerskabets tegn, og vægte er dem, der trives dårligst som ungkarl, ungpige.

Personer født i Vægtens tegn har let ved at se et problem fra begge sider, men det resulterer i, at de på det personlige plan har svært ved at tage en beslutning. De søger harmoni og balance på alle områder.

De egner sig derfor til alle erhverv, hvor de har gavn af dette, som jurister, ægteskabsrådgivere, kunstnere, indretnings- arkitekter og på alle områder, hvor man beskæftiger sig med at forskønne mennesker og omgivelser.

Vægt: Den lyse side
Vægtens personlighed er sorgløs, charmerende og behagelig, og en, for hvem venskaber er altdominerende. Dette tegn fungerer ganske enkelt ikke uden kontakt med andre mennesker og er derfor en glimrende vært eller værtinde.

Vægten er også et tegn, som værdsætter fred – ofte for enhver pris – og som er meget retsindig, hvorfor andre sætter stor pris på Vægtens selskab, da de altid vil søge et kompromis, når argumenter ikke slår til. Men Vægtens omgangskreds bør huske, at det blot er tilsyneladende – hvis det passer dem, kan Vægten charmere fuglene ned fra træerne!

Vægt: Den dunkle side
Vægtens berømte ubeslutsomhed indebærer, at de enten forholder sig afventende eller svinger vildt fra et synspunkt til et andet. Det er altså ikke det mest troværdige tegn, og det beskyldes da også tit for at være falsk.

Det er måske mindre velkendt, at Vægten også er et meget selvcenteret tegn, som altid insisterer på at få sin vilje. I sidste ende får Vægten altid sin vilje, og enhver form for luskede kneb gælder. En modvilje til at få snavsede hænder giver Vægte et anstrøg af dovenskab, som kan betyde udsættelse af deres mange planer.

Vægt: Fredsmægler
Vægtens grundlæggende drift er at skabe balance og harmoni med andre mennesker, og det gør den ofte på bekostning af egne behov. En Vægt kan være behagesyg, men er den perfekte diplomat, altid parat til at forhandle fred mellem stridende grubber eller kævlende ægtefæller.

Vægt: Kærlighed
Romantikken kunne være opfundet af Vægte, der benytter alt fra poesi til dyre middage, når der bejles til en mulig partner. De elsker at flirte, og dette ændres ikke, selvom de har fundet deres drømmepartner. I stedet bliver de ved med at øve sig på andre mennesker for at være sikre på at de ikke har mistet grebet!

For dem er livet ikke værd at leve uden en elsket partner. De længes efter den følelsesmæssige tryghed ved at vide sig elsket. Vægte er blandt de mest tiltrækkende; de er charmerende og diplomatiske. De forstår at nyde livet og sikre sig, at det også gælder deres partner.

Vægt: Erotik
Vægtene er kendt for at være imødekommende, og de tilpasser sig hurtigt andres behov. De kan derfor være pragtfulde, om end noget passive, elskere i denne rolle. Den sande vej til Vægtens hjerte går gennem bejlen.

En romantisk middag med levende lys, eller smigrende komplimenter vil bidrage til at tø deres til tider kølige ydre op. Vægtene er nydere i stor stil, og de som finder tilfredsstillelse i et forhold, kan tilbringe timer med at kærtegne en partner.

Vægttypen:
Et langt ovalt ansigt med et kæbeparti, der er bredt som panden, om end ikke bredere, er kendetegnende for typiske Vægte. De store mandelformede øjne sidder ofte dybt. Næsen er altid meget fin, og munden sædvanligvis bred.

Den mandlige Vægt har ofte flotte ben, og den kvindelige en udtalt hvepsetalje. Den typiske Vægts træk siges at give et sødladent udseende. Ofte udstyret med smilehuller. Men man skal ikke lade sig bedrage: Vægte er dygtige til at udnytte deres fysiske charme til at få det præcis som de vil have det, og bag den charmerende overflade skjuler sig en vilje af stål, som ofte modsiger det venlige udtryk.

Vægt: Ædelsten
Lapus lazuli – Denne smukke dybblå sten, plettet med guld, som Egypterne kaldte -den himmelske sten-, er en perfekt afstemt ædelsten for Vægte.

Vægt: Helbred
Lidelser i nyrer og blære, eksem, lumbago, bylder.

Vægtens hovedproblem består i at veje mulighedernes for og imod for at nå frem til en rigtig beslutning. Vægtens skarpe hjerne viser god dømmekraft, hvad angår andres anliggender. Men i deres eget liv plages de af deres ubeslutsomhed.

Det vanskelige for Vægte er, at de, selvom de let lader sig ophidse over argumenter, kan skabe et om muligt større indre stress ved ikke at hævde sig selv. Typiske stress-symptomer for Vægte er eksem, svag ryg og nyreproblemer. Et andet område, som Vægte skal være opmærksom på, er deres vægt.

Vedvarende overdreven spisning kan tyde på depression. Men med deres stærke og udholdende konstitution, er der ikke grund til, at Vægte ikke en gang imellem skulle give efter for den søde tand, Ligevægt er nøgleordet for deres helbred og generelle velbefindende.

TILBAGE

ghy