fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

Tvillingernes tegn er et socialt og omkringfarende tegn. Det karakteriseres ved aktivitet, nysgerrighed og alsidighed. Det er et intellektuelt, kommunikerende, bevægeligt og muntert tegn. Tvillingerne er aldrig alene; de er altid mindst to! De har en meget skiftende personlighed, det ene øjeblik er de den ene og det næste den anden side af deres person. Mercur er deres planet, og de har den bevægelige luft som element! Mercur betyder kviksølv, og som kviksølv kan man ikke holde dem fast på noget som helst.

Der er altid fart på en tvilling, og han eller hun kommunikerer hele tiden med omgivelserne. En tvilling læser lynhurtigt, men ofte den sidste side først! Altid utålmodig! Tvillingerne bliver aldrig tilfredse, græsset er altid grønnere på den anden side af bakken, altid videre!

De er meget charmerende, og de kan argumentere, til du er helt rundt på gulvet. De er meget talende, men du bliver aldrig helt deres fortrolige, deres inderste hemmeligheder gemmer de til den anden side af tvillingen.

Tvillingernes store orale behov resulterer i, at de gerne vælger et erhverv, hvor det kan dækkes. Dette medfører tillige en stadig søgen efter nye verbale løsninger på forskellige nye indtryk. Deres hurtighed til at modtage og bearbejde indtryk, bevirker at de ofte anses for at være en smule overfladiske.

En stor del af tegnets hurtighed og tilsyneladende overfladiskhed skyldes i virkeligheden, at de er yderst fordomsfrie, og aldrig betragter en løsning som den endelige. De søger i stedet, at se problemet fra alle synsvinkler inden de fælder den afgørende dom. Deres konstante nysgerrighed og længslen efter nye indtryk, kan resultere i en manglende evne til at præstere konkrete resultater. De passer derfor bedst ind i de livssituationer, hvor deres alsidige begavelse og fleksibilitet kan komme til deres ret.

De trives bedst, hvis de har to eller flere erhverv eller beskæftigelser samtidig. Deres tilpasningsevne bevirker, at de også trives godt i sammenhænge, som gør det muligt for dem ofte at skifte opholdssted.

De fungerer godt som journalister, rejseledere eller forfattere, og i erhverv som tilgodeser deres evne til at formulere sig og formidle idéer.

Tvillingekvinden er et idémenneske, som har behov for mental stimulering og interessante mennesker i sit liv. Det forholder sig ikke sådan, at hun ikke er i stand til at være, moderlig og huslig. Det er bare sådan, at disse ting som regel ikke står øverst på prioriteringslisten.

Tvillingerne, mandlige som kvindelige, må nødvendigvis have luft til at ånde og råderum, som kan udforskes. Tvillingerne er som regel ikke originale tænkere, men har en usædvanlig evne til at tage andres ideer til sig og formidle dem på en usædvanlig måde.

Tvillinger: Den lyse side
Tvillinge-personligheden er lys, vittig og smidig. Det er ikke meget, der nogensinde vil bekymre en tvilling eller få den til at tie stille ret længe ad gangen – Tvillinger kan argumentere sig ud af enhver situation.

Tvillingerne, der har en levende nysgerrighed, er fremragende til at indsamle information, bearbejde den og derefter formulere den forståeligt for den ventende omverden. Denne personlighed kan klare næsten alt – så længe det ikke indebærer kedsomhed, som er en pestilens for Tvillinger.

Med så mange talenter og evnen til at få noget ud af ingenting, ligger Tvillingers problem i at bestemme sig til, om hvor og hvad de skal koncentrere sig. De foretager sig næsten altid to ting på samme tid.

Tvillinger: Den dunkle side
Tvillingens største fejl er ustadighed og overfladiskhed. Andre mennesker er aldrig helt klar over hvad de kan forvente sig af dem. Faktisk kan man ikke pålægge dem noget hverv. Al den jagen omkring og skiftende mening levner dem ikke megen tid til at gå ind i og vurdere tingene på et dybere plan, og dette kan føre til mental overbelastning.

Der er én side af Tvillinger, som kan være nok så overraskende for beundrere af deres øvrige kvaliteter, nemlig et dybt anstrøg af listighed, men også en tunge, der kan blive direkte farlig, når den provokeres.

Tvillinger: Formidler
Den selvudfoldende Tvilling er ganske enkelt nød til at snakke, vide alting, ytre stærke meninger og har altid ret – med det forbehold, at Tvillinger skifter mening så hurtigt, at de ender med at modsige sig selv. Derfor kan Tvillinger virke ubeslutsomme eller skinhellige.

Tvillinger: Kærlighed
Tvillinger er kendt for deres tvedelte natur og humørskift. Selvom de hader at lade sig binde, er de livlige, romantiske partnere, om end noget lunefulde. De er gode samtalepartnere, men de bærer ikke over for dumhed.

Afveksling er nøgleordet for en Tvilling. Ved første tegn på kedsomhed begynder de febrilsk at overveje flugt, midlertidigt eller permanent. De elsker at flirte, og trofasthed er ikke deres stærke side. At følge trit med en Tvilling kan være hårdt, da de altid har travlt. De har så mange interesser, at deres partnere kan blive trætte bare ved at se på dem.

Tvillinger: Erotik
Seksuelt nyder Tvillingerne tit jagten meget mere end det efterfølgende samliv. De er rastløse og søger hele tiden nye udfordringer. De har behov for en vis frihed til at flirte for at blive stimulerede. Dette kan givetvis være svært for partnere med hang til skinsyge.

De elsker at flirte, men det er ikke altid de mener det alvorligt, hvilke kan bringe dem i meget penible situationer. De elsker at snakke om sex, og de elsker at eksperimentere.

Tvillingetypen:
Et kantet, ovalt ansigt med en smal pande og hage. Øjnene er livlige og sædvanligvis ovale med buede øjenbryn.. Der en duft af spænding og intelligens over dem, som næsten altid kan aflæses i deres årvågne, rastløse øjne og på deres udtryksfulde bevægelser.

Talen er hurtig, ansigtet ofte levende og animeret, og de understreger deres tale ved at gestikulere med arme og hænder. Tilsyneladende kender de hemmeligheden bag evig ungdom, for deres smidige kroppe synes aldrig at ville overgive sig til alderdommen.

Tvillinger: Ædelsten
Agat – Disse alsidige sten, som findes i en masse forskellige farver, passer til dette selskabelige tegns omskiftelige og kamæleonagtige temperament.

Tvillinger: Helbred
Bronkitis, astma, lidelser i brystet, skader på arme, skuldre og hænder.

De rastløse Tvillinger er tilbøjelige til at leve på deres nerver og forbruger energi nok for to. De lader sig forstyrre af deres nysgerrighed og glemmer så ofte de basale nødvendigheder som at spise og sove. Psykisk og nervøs udmattelse er mulige svage punkter.

Tvillinger lider altid mere af forkølelser og influenza end de fleste andre mennesker. Dette skyldes deres tilbageholdenhed med at passe sengen, men også at de aldrig lytter til kroppens råb om, at Nu er det nok! Hvis spændinger i skuldrene bliver smertefulde, bør de behandles med blid massage inden de sætter sig fast.

TILBAGE

dre