fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

Skorpionen anses af mange for at være det sværest tilgængelige og mest hemmelighedsfulde tegn i zodiaken.

Mindre mystisk bliver Skorpionens lidenskabelige, selviske og undersøgende træk, hvis man forudsætter, at et menneske, der er født i dette tegn, altid er optaget af, hvordan de kan få overtaget.

Vi mennesker elsker hemmeligheder og Skorpionen legemliggør, det hemmelighedsfulde, med hele sin holdning. Traditionelt anses tegnet for at styre andres ressourcer. Skorpionen har et usvigeligt instinkt for andres muligheder og ressourcer og ved, hvordan de kan få adgang til disse.

For Skorpionerne er det livsnødvendigt at kæmpe. At opleve en stadig strid og kamp for tilværelsen, giver dem en følelse af at livet går videre. De skaber selv konfliktsituationer for gennem striden at få fornyet energi til nye opgaver.

Deres fundamentale frygtløshed bevirker, at de får adgang til dybtliggende energier. Dette giver dem en styrke, som ikke er tilgængelig for andre, og som er i stand til, alt efter hvordan den bliver brugt, at nedbryde totalt, og bygge helt op på ny, som Fugl Føniks.

Lidenskab, det ejer Skorpionen til overflod, men denne lidenskab kommer ikke nødvendigvis ud på en iøjnefaldende måde. Seksualitet er for Skorpionen mere et spørgsmål om følelser “et symbol”, en måde at nå et andet oplevelsesplan på.

Mange Skorpioner har en dybtliggende, mystisk følelse vedrørende sex, og sex og kærlighed er forbundet med en længsel efter en form for oplevelse, som et almindeligt parforhold aldrig kan give det.

Skorpioner har styrke, vilje og intense følelsesmæssige og instinktive behov. De søger hele tiden at få adgang til kreative ressourcer og energier af både materiel og psykisk art. De passer ind i erhverv som teknikere, kemikere, politikere, skuespillere og detektiver.

Skorpion: Den lyse side
Selv om Skorpioner ofte får en dårlig astrologisk omtale, er de meget inderlige personligheder med skjulte dybder af skarpsindighed og en stor medfølelse for plagede medmennesker, selv om dette ikke altid viser sig på overfladen.

Skorpioner, som selv er meget følelsesfulde, forstår og accepterer følelser og smerte, som andre tegn tit ikke kan håndtere. Skorpionen er ikke bange for det dunkle. Derfor er dette tegn den ideelle terapeut, og mange læger og kirurger er da også Skorpioner, som bruger deres skarpsindige evner på en konstruktiv måde.

Skorpion: Den dunkle side
Skorpioner har en skjult og hemmelighedsfuld side og går ikke af vejen for at benytte deres meget dybe forståelse for andre mennesker til egne formål – sædvanligvis for at få magt.

Deres fascination af magt og hvordan man udøver og behersker den kan undertiden udarte sig til stor grusomhed, for dette tegn er et hævngerrigt og rugende tegn, som aldrig glemmer en fornærmelse. Skorpionen kan også have en indre selvdestruktiv knap, som der nu og da tvangsmæssigt trykkes på.

Skorpion: Gennemborende
De har en utrolig personlig udstråling, og kan være meget loyale og hengivne venner eller elskere. Skorpionen er i stand til at se ind i dit allerinderste, men disse intuitive kræfter skjules ofte af et ydre, som ikke røber deres opdagelser.

Skorpion: Kærlighed
Der er ikke noget at tage fejl af, når Skorpioner forelsker sig, for de giver den hele armen. Når de først er blevet involveret i et forhold, viser de deres fulde lidenskab. Skorpionernes intense lidenskab gør dem til uforglemmelige kærlighedspartnere.

De tager deres kærlighedsforhold meget alvorligt, hvilket kan føre til jalousi, og kan hidse sig op til dramatisk skinsyge, hvis de tror, deres partner er utro. De vil hurtigt finde beviser, og kræve deres elskede til regnskab. Så kan det voldsomme temperament vise sig med skræmmende resultat.

Skorpion: Erotik
Skorpioner er tilbøjelige til at betragte erotik som en mulighed for at udforske følelserne mystiske dybder og til at søge en direkte forbindelse gennem sex akten. Frygtsomme sjæle rådes derfor til at styre langt udenom seksuelle oplevelser af Skorpionernes slags, da de tit kan vise sig at være alt for intense og lidenskabelige for alm. dødelige.

Skorpionerne er yderst reserverede og hemmelighedsfulde, og de der er født under dette tegn, værner om deres følelser, men er overordentlig opmærksom på andres. De er dog intenst lidenskabelige, men det kan være nødvendigt at se dybt i Skorpionens gennemtrængende øjne før blot en antydning af lidenskaberne dukker op.

Denne evne til at dække over følelser bruger Skorpioner tit til at manipulere mere sårbare tegn ind under deres magt.

Elsker du først en Skorpion, vil du være fuldstændig i hans eller hendes magt – hvad der netop er Skorpionens hensigt, for de lægger stor vægt på seksuelt magt, og går gerne til yderligheder for opnå den. Skorpioner er kendt som vidunderlige elskere.

Skorpiontypen:
Skorpioner har ofte et bredt ansigt med en tung pande og tunge øjenbryn. De regelmæssige kindben og den faste mund har en tendens til at være fyldige. De magnetiske øjne har markerede og nedadhængende øjenlåg. Næsen er tit fremtrædende og undertiden kraftig, og hagen er fast.

Da Skorpionen er optaget af at få afdækket dine hemmeligheder, før de giver noget af sig selv, mestrer de til fulde det udtryksløse blik. Men lejlighedsvis kan deres selvbeherskelse flygtigt svigte dem, og deres næsebor vil da vibrere og dermed vise en antydning af nogle stærke følelser.

Skorpion: Ædelsten
Rød granat og koral – Disse ædelstens dybe rødbrune og røde nuancer afspejler til fulde Skorpionens traditionelle sammenkædning med alt, hvad der er mystisk og magisk.

Skorpion: Helbred
Sygdomme i blæren og i forplantningssystemet, prostata- eller menstruationsproblemer, hårvækst.

Af alle tegnene er Skorpionen det mest misforståede. De forbindes gerne med de mest primitive, menneskelige følelser, som fx ondsindethed, gengældelseshævn og seksuel besættelse. Men selv om det måske er sandt for nogle Skorpioner, beskriver det på ingen måde flertallet.

De har større styrke til at fornægte sig selv end de fleste andre. Men lever de først i et forhold, er de i stand til ubehersket lidenskab. Og hvis sådanne behov undertrykkes, kan der opstå problemer som vrede, smerter i den nederste del af ryggen og præmenstruel spænding hos kvinder.

Da de foretrækker at have det skidt i stedet for ikke at føle noget, har Skorpioner også en tilbøjelighed til at få mystiske psykosomatiske lidelser. I almindelighed er de yderst energiske og kommer sig hurtigt over sygdom. Men de er sjældent mådeholdne i deres vaner hvad angår mad og drikke, og de ryger heftigt eller er totalt afholdende

.TILBAGE

nwv