fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

De fleste ægteskaber/forhold, er værd at kæmpe for - specielt, hvis der er børn i forholdet.

Når to mennesker indgår i et forhold, er der fokus på de positive sider. Vi kommer alle med vores positive forventninger, men også med vores problematikker, som vi ikke lige opdager ved hinanden - med det samme.

Nogle mennesker kan løse problemer indbyrdes ved god og fleksibel kommunikation, samt ændringer i adfærd og således få et livslang samliv.

Mange forhold opløses, fordi de ubevidste adfærdsmønstre, man har med hjemmefra ikke erkendes og således ender mange forhold med endeløse uoverensstemmelser, hvor de samme ord og sårende beskyldninger fyger gennem luften. Vi sårer således hinanden dybt og en følelsesmæssig tilbagetrækning, er resultatet, hvilket fører til øget fremmedgørelse og dermed sansynliggøres en opløsning af forholdet.

At ændre et ubevidst handlings-og kommunikationsmønster, er ikke let, idet det primært er en tillært del af den tidlige opdragelse. Man kan vælge partneren fra og finde en ny, men udtrykket: Nissen følger med, er desværre ikke bare en tom frase. Skilsmisse kræver utrolig meget energi, både følelsesmæssigt og økonomisk - glem ikke børnene - der findes ikke lykkelige skilsmissebørn.

Samtale med astrologen kan :