fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

Løven er et kreativt, dramatisk og viljestærkt tegn. Løven er, mandlig eller kvindelig, en jaloux kat og vil ikke tillade mindre småkravl at efterstræbe hans udkårne mage. Han kan være meget påfaldende og ikke så lidt grov i sin måde at fornærme og bortvise udfordrere på. Temperamentsfulde, impulsive og højrøstede, som de er, tiltrækker de sig opmærksomheden i ethvert selskab. Deres styrke ligger i evnen til at dramatisere deres personlighed. Men her finder vi også deres største svaghed, forfængelighed. De er fortabte uden deres publikum.

Løven ser sig selv som personificeret hæder, ære og redelighed. Selvtilliden er enorm. De anser sig selv for at være de fødte aristokrater og behandler andre derefter. Virkelige aristokrater eller ej, Løven er et i alle henseender generøst tegn, når det gælder tid, penge, viden og følelser, uden at tænke på at få renter af den indsatte kapital.

Løven nyder at se sig selv som suveræn, som en konge. Og hvordan skulle det dog gå, hvis Guds repræsentant på jorden bekymrede sig om småting? Nej, Løven er de store liniers livskunstner, hvad enten han er kunstner af erhverv eller ej.

Løven kommer frem i tilværelsen ved egen kraft. Løver er yderst ærgerrige og handlekraftige, de kan ikke udholde tanken om, at deres succes skulle være fremkaldt ved andres hjælp.

De afskyr gentagelser, og hvad de end gør, gør de det perfekt første gang. At øve og atter øve ville skade deres selvfølelse i den grad, at de ikke ville kunne holde det ud. Kedeligt mekanisk monotomt arbejde går ganske enkelt ikke i spænd med Løvens selvopfattelse.

Løvekvinder ses ofte sammen med en blid og behagelig og grundlæggende ubeslutsom mand, som ligger for deres fødder og tilbeder dem og giver dem den hengivenhed, de har så hårdt brug for og som også er villig til at lade sig forme.

Mange løvekvinder er bange for stærkere mænd, fordi de har behov for at dominere, og det kan skabe et stort problem, fordi det samtidigt med, at det tilfredsstiller de løveprægede behov, fornægter de feminine. Hun tager alt for ofte ansvaret, træffer beslutningerne, er den stærke partner og bebrejder så vredt manden for at være svag, selvom hun i virkeligheden aldrig har givet ham chancen for at være anderledes.

Tag aldrig, aldrig en løvekvinde for givet. Hun har kløer og er ikke bange for at lave en scene, som ville få mere socialt hæmmede tegn til at blive blege og kolde af skræk.

Hvis Løven havner på en forkert plads i tilværelsen eller på en eller anden måde begynder at føle sit liv mislykket, resulterer det ofte i en arrogant, bombastisk og opblæst attitude, som er nærmest uudholdelig for andre.

Det er vigtigt at Løver finder deres scene i tide, ellers bliver de ” utålelige “. De behøver et forum, hvor de kan regere og dramatisere. Vil du opnå noget med en løve, må du smigre ham, fortælle hvorfor netop han er den eneste, der kan klare den opgave eller appellere til hans hjælpsomhed.

De passer ind i alle sammenhænge, hvor deres dramatiske og skabende evner kan komme til deres ret, og på poster hvor overblik og lederevner er ønskeligt.

Løve: Den lyse side
Dette aspekt af Løven er virkelig meget lyst, for det er en personlighed, som er meget i harmoni med Solens vitale, livgivende egenskaber. Den typiske Løve-personlighed er prangende og generøs med en utrolig charme og storsindethed, som virker tiltrækkende på folk.

Men tegnets Faste kvalitet hjælper med til at dæmpe ild elementets tendens til overdrivelser. Løver er også loyale, fulde af selvsikkerhed, hårdt arbejdende og fortræffelige organisatorer (så længe de er anførere). Løvers evne til at gøre sig kostbare og deres sans for nydelser gør dem til fortræffelige partnere.

Løve: Den dunkle side
Dette aspekt af Løve-personligheden dukker sædvanligvis frem, når løven bliver overset, hvilket kan resultere i surmuleri, eller når andre anfægter deres guddommelige ret til at herske.

Løver kan være meget rethaveriske og er nemme at såre. Et af Løvens mest karakteristiske træk er stolthed, og der er også en tendens til opblæsthed og snobberi. Det kan være svært at finde ud af, hvornår Løven er fornærmet (og dette tegn er overraskende pirreligt) men det pludselige temperaturfald, når Løven trækker sig ind i sin kongelige værdighed, giver et fingerpeg. Ved længerevarende uoverensstemmelser kan Løven også vise sig at være en formidabel fjende.

Løve: Konge
Løver er varme, muntre og udadvendte, men de elsker simpelt hen at blive beundret og set op til. De der undlader at anerkende en Løves medfødte behov for at være overlegen, må være beredt på at modtage en lodret, kongelig affærdigelse eller blive offer for aristokratens typiske vrede.

Løve: Kærlighed
Lykken kender ingen grænser for de forelskede Løver. Deres store hjerter og varme følelser blomstrer, når de er forelsket. Så viser deres ægte Løvenatur sig. Fordi de sætter kærlighed over alt andet, er Løver naturligt trofaste og loyale, men de kan også overvælde deres partner med tilbedelse.

De engagerer alle følelser i en kærlighedsaffære, men hvis det går skævt, kommer de ned på jorden med et bump. Er Løvens hjerte først bristet, går der lang tid, før det er helet.

Løve: Erotik
Løver er dramatiske og fulde af vitalitet, nærmest som støjende unger. De udstråler en uimodståelig seksuel kraft, som tiltrækker folk. De kaster sig helhjertet og med stor begejstring ud i seksuel aktivitet og har en stærk og vedholdende sexdrift. De kan være seksuelt meget krævende.

Løver elsker at blive beundrede, og de gør sig tit anstrengelser for at se godt ud. De hader at blive sårede i deres kongelige stolthed, og ve de elskere, som vover at udsætte noget på en Løve! Har en Løve først lært at være mere bevidst om deres partners følelser, er Løverne trofaste og pålidelige elskere, som giver deres partner dyb seksuel tilfredsstillelse.

Løvetypen:
Et fyldigt ansigt med en høj pande og høje kindben. Næsen er lang og lige og ofte højrygget. Øjnene er store og muntre og munden er velformet. Løvekroppen er sædvanligvis majestætisk bygget, med brede skuldre, en rank ryg og et bydende væsen.

Løver fører sig frem med selvtillid og skyder undertiden brystet frem for at understrege deres overlegenhed. De elsker de store og teatralske armbevægelser, især hvis det kan forøge det indtryk de gør på andre. En af deres naturlige rekvisitter er deres hår, som, når det er tykt og fyldigt, minder om en løvemanke. Det er måske deres mest dramatiske træk.

Løve: Ædelsten
Rav – Denne smukke gule sten siges at styrke virilitet og frugtbarhed. Den menes også at kunne beskytte sin bærer mod hovedpine.

Løve: Helbred
Rygbesvær, hjertesygdomme. Løven hersker over ryg og hjerte, og det er disse to områder der er mest udsatte for deres udskejelser. Deres behov for værdsættelse driver dem til endeløse præstationsbedrifter.

Og da de er i besiddelse af så megen naturlig vitalitet, nægter de at tage den med ro. Motion og fornuftig kost er indlysende lægemidler for deres voksende talje. Løver bliver ofte ved til de falder om. Derfor vil regelmæssige ferier væk fra det hele være en genopladning for deres udbrændte batterier.

De kan ofte stønne over rygsmerter uden at gøre noget ved dem. Der findes ikke noget ulykkeligere syn end en Løve, der ikke bliver beundret eller elsket. Dette kan føre til enorm depression og måske irriterende rygbesvær som tegn på den følelsesmæssige støtte de har så hårdt brug for. Rygproblemerne kan forværres, hvis Løver bliver overvægtige

.TILBAGE

æwv