fre
UNDERVISNING
UDVIKLING

Før du møder op til en evt. samtale, skal jeg have oplysninger om din fødselsdato, fødselsår, by du er født i og på hvilket tid af dagen - du er født. Hvis du ikke kender dit fødselstidspunkt, kan du få det oplyst i landsarkivet.

Endvidre skal du oplyse mig om, hvilke/n samtaler. der er vigtige for dig.

Før vi kommer til dine samtaleønsker, giver jeg dig en indsigt i, hvilke potentialer du har, og hvor jeg mener, der måske kunne være grund til en dybere "snak". Vi kommer en del ind på din fortid, altså hvad du har med i bagagen.

Vi tager derefter udgangspunkt i de problemer, som du har "her og nu". Ved hjælp af astrologien, er det muligt for mig, at "se" disse problemer, udfolde dem for dig og give dig en god rådgivning til at komme videre.

Rådgivning er rigtig godt, hvis det er et mindre problem, som du straks kan handle på, men er det et mere komplex problem, er det måske nødvendig for dig, med en person, der kan følge og hjælpe dig.

Der er i klinikken ansat en erfaren og eksamineret psykoterapeut, der står klar til at hjælpe dig.

Du får vores samtale med hjem på DVD, hvis du ønsker det.

Samtale vare ca. 1. time og du kommer igen ca. 14 dage efter og får den sidste halve time.

Fra den første til den anden samtale, får du sansynligvis en vigtig opgave, som vi vurdere på, ved dit andet besøg. Her vurdere du, om du har behov for yderlige hjælp og støtte.

Vores samtale er fortrolig og lever helt op til de etiske regler, der er gældende for psykoterapeuter og psykologer.